Faszerowana cielęcina z warzywami
Tefal
Przepis według Tefal

Faszerowana cielęcina z warzywami

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 37 min.
  • Czas przygotowania
    25 min.
  • Gotowanie
    12 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 350 g Cielęcina

  • 140 g Brukiew

  • 140 g Topinambur

  • 140 g Pasternak

  • 100 ml Bulion cielęcy

  • 50 g Pieczarki

  • 1 szt. Jajko

  • 1 łyżeczka Koniak

  • 30 g Wątróbka drobiowa

  • Sznurek

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Umyj i cienko posiekaj grzyby.

  • 50g Pieczarki

Etap 3 /7

Wlej trochę oleju do Cook4Me. Dodaj szalotki i grzyby. Przypraw.

  • 50g Pieczarki

Etap 4 /7

Przypraw. Po 5 minutach dodaj wątróbki. Podsmaż przez 5 min. Wyłącz podsmażanie, zmiksuj z koniakiem i jajkami. Wypełnij staw cielęcy, zwiąż go. Podsmaż.

  • 350g Cielęcina
  • 1szt. Jajko
  • 1łyżeczka Koniak
  • 30g Wątróbka drobiowa

Etap 5 /7

Dodaj bulion cielęcy i inne warzywa.

  • 140g Brukiew
  • 140g Topinambur
  • 140g Pasternak
  • 100ml Bulion cielęcy

Etap 6 /7

Gotuj składniki.

Etap 7 /7

Rozwiąż i podawaj.