Faszerowana cielęcina z warzywami
- Całkowity czas 37 min.
- 25 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
350 g Cielęcina
140 g Brukiew
140 g Topinambur
140 g Pasternak
100 ml Bulion cielęcy
50 g Pieczarki
1 szt. Jajko
1 łyżeczka Koniak
30 g Wątróbka drobiowa
Sznurek
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Umyj i cienko posiekaj grzyby.
Etap 3 /7
Wlej trochę oleju do Cook4Me. Dodaj szalotki i grzyby. Przypraw.
Etap 4 /7
Przypraw. Po 5 minutach dodaj wątróbki. Podsmaż przez 5 min. Wyłącz podsmażanie, zmiksuj z koniakiem i jajkami. Wypełnij staw cielęcy, zwiąż go. Podsmaż.
Etap 5 /7
Dodaj bulion cielęcy i inne warzywa.
Etap 6 /7
Gotuj składniki.
Etap 7 /7
Rozwiąż i podawaj.