Fettuccine z rukolą i nasionami
- Całkowity czas 20 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
175 g Fettuccine
3 Kiełbaski
75 g Rukola
50 g Szalotki
1 Seler
200 g Pomidory
150 ml Wywar warzywny
2 łyżka Nasiona dyni
1 łyżka Olej roślinny
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /8
Przygotuj składniki.
Etap 2 /8
Obierz i drobno posiekaj szalotki.
Etap 3 /8
Umyj i drobno posiekaj selera.
Etap 4 /8
Wlej olej do Cook4me.
Etap 5 /8
Włóż kiełbaski, szalotki i selera. Gotuj. Dodaj rukolę. Zamieszaj.
Etap 6 /8
Dodaj pomidory i wodę. Zamieszaj. Nałóż na makaron (nie mieszaj).
Etap 7 /8
Gotuj w Cook4me.
Etap 8 /8
Przełóż na talerz. Udekoruj nasionami.