Filet z dorsza z imbirem.
- Całkowity czas 15 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 filet dorsz, 200 g każdy
2 centymetr imbir
1 pęczek kolendra
1 limonka
sól
oliwa z oliwek
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Drobno posiekaj imbir, przetocz w nim filety i dopraw solą.
Etap 2 /4
Wybierz program Ryby i naciśnij OK. Spryskaj tace niewielką ilością oleju. Po rozgrzaniu urządzenia umieść kurczaka na grillu i opuść pokrywkę.
Etap 3 /4
Grilluj, aż kontrolka zaświeci się na pomarańczowo lub dopóki na ekranie nie wyświetli się komunikat „Średnio upieczone”.
Etap 4 /4
Podawaj z posiekaną kolendrą i sokiem z limonki.