Grillowane warzywa na mixie sałat
- Całkowity czas 35 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 grams
200 g Mini pieczarek
200 g Pomidorków
1 Cukinia
1 Papryka czerwona
1 Czerwona cebula
Miks sałat
Bagietka czosnkowa
Dressing salatkowy
Oliwa z oliwek
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Warzywa pokrój w większe kawałki wrzuć do Cook4me delikatnie spryskaj oliwą z oliwek.
Etap 2 /3
Grillowanie: Warzywa pieczemy 30 minut w temperaturze 200 stopni.
Etap 3 /3
Podanie: Na mix sałat nakładamy ciepłe warzywa. Polewamy dressingiem i podajemy z ciepłym pieczywem.