Grillowane przez warzywa na mixie sałat
Przepis według kitchen4me

Grillowane przez warzywa na mixie sałat

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 35 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 grams

  • 200 g Mini pieczarek

  • 200 g Pomidorków

  • 1 Cukinia

  • 1 Papryka czerwona

  • 1 Czerwona cebula

  • Miks sałat

  • Bagietka czosnkowa

  • Dressing salatkowy

  • Oliwa z oliwek

Akcesoria

  • Extra Crisp
    Extra Crisp

Czas przygotowania

Etap 1 /3

Przygotowanie: Warzywa pokrój w większe kawałki wrzuć do cook4me delikatnie spryskaj oliwa z oliwek

  • 200g Mini pieczarek
  • 200g Pomidorków
  • 1 Cukinia
  • 1 Papryka czerwona
  • 1 Czerwona cebula
  • Oliwa z oliwek

Etap 2 /3

Grillowanie: Warzywa pieczemy 30min w temperaturze 200 c

  • 200g Mini pieczarek
  • 200g Pomidorków
  • 1 Cukinia
  • 1 Papryka czerwona
  • 1 Czerwona cebula
  • Extra Crisp

Etap 3 /3

Podanie: Na mix sałat nakładamy ciepłe warzywa polewamy dressingiem podajemy z ciepłym pieczywem.

  • Miks sałat
  • Bagietka czosnkowa
  • Dressing salatkowy