Indyk w chilli - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Indyk w chilli

Review 5 stars (average)

5 /5 -

  • Całkowity czas 11 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    6 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 2 łyżka Olej z awokado

  • 800 g Indyk

  • 1 Cebula

  • 1 Papryka

  • 1 Seler

  • 1 Papryczka Jalapeño

  • 2 szczypta Chilli w proszku

  • 2 łyżka Przecier pomidorowy

  • 400 ml Sok pomidorowy

  • 400 g Czerwona fasola

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Wlej olej do Cook4me.

Etap 3 /6

Smaż indyka przez 2 minuty. Dodaj cebulę i smaż przez 5 minut, aż się zrumieni.

Etap 4 /6

Umieść pozostałe składniki w Cook4me.

Etap 5 /6

Gotuj w Cook4me.

Etap 6 /6

Podawaj na gorąco.