Indyk w sosie musztardowym
Tefal
Przepis według Tefal

Indyk w sosie musztardowym

ratings.4.9

4.9/5 -

  • Całkowity czas 9 min.
  • Czas przygotowania
    6 min.
  • Gotowanie
    3 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 700 g Sznycle z indyka

  • 1.5 łyżka Musztarda Dijon

  • 1 łyżka Papryka w proszku

  • 300 ml Płynna śmietanka

  • 150 ml Bulion cielęcy

  • 1 łyżka Posiekana natka pietruszki

  • 1 szt. Posiekana cebula

  • 1 łyżka Olej roślinny

  • Sól i pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Posiekaj natkę pietruszki.

  • 1łyżka Posiekana natka pietruszki

Etap 3 /7

Wlej do Cook4Me oliwę.

  • 1łyżka Olej roślinny

Etap 4 /7

Zrumień cebule na oleju.

  • 1szt. Posiekana cebula

Etap 5 /7

Włóż wszystkie składniki do Cook4Me.

  • 700g Sznycle z indyka
  • 1.5łyżka Musztarda Dijon
  • 1łyżka Papryka w proszku
  • 300ml Płynna śmietanka
  • 150ml Bulion cielęcy
  • 1łyżka Posiekana natka pietruszki
  • 1szt. Posiekana cebula
  • 1łyżka Olej roślinny
  • szczypta Sól i pieprz

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

W razie potrzeby zagęść sos dodając mąkę. Podawaj!