Jagnięcina z trzema paprykami
- Całkowity czas 35 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
300 g Łopatka jagnięca
0.5 szt. Cebula
0.5 szt. Czerwona papryka
0.25 szt. Zielona papryka
0.25 szt. Żółta papryka
50 ml Białe lub czerwone wino
50 ml Woda
1 łyżka Oliwa z oliwek
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4me.
Etap 3 /6
Podsmaż kawałki mięsa, dzieląc je na dwie porcje w razie potrzeby. Wyjmij mięso. Wlej wino do Cook4me i wymieszaj je z olejem.
Etap 4 /6
Umieść mięso w Cook4me i dodaj warzywa. Dopraw solą i pieprzem. Wymieszaj. Dodaj wodę.
Etap 5 /6
Gotuj w Cook4me.
Etap 6 /6
Podawaj z ziemniakami gotowanymi na parze.