Komosa ryżowa z kapustą tajską - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Komosa ryżowa z kapustą tajską

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 25 min.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 240 g Komosa ryżowa

  • 100 g Biała kapusta

  • 100 g Czerwona kapusta

  • 60 g Umyte kiełki fasoli

  • 3400 ml Warzywny bulion

  • 4 łyżeczka Prażone ziarna sezamu

  • 2 łyżka Sos Nuoc mam

  • 1 szt. Sok z cytryny

  • 50 g Orzechy nerkowca

  • 4 łyżka Świeża kolendra

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

Etap 2 /4

Do Cook4Me włóż komosę. Dodaj bulion.

  • 240g Komosa ryżowa
  • 3400ml Warzywny bulion

Etap 3 /4

Gotuj składniki.

Etap 4 /4

Zmieszaj z pozostałymi składnikami. Serwuj na ciepło lub zimno.

  • 100g Biała kapusta
  • 100g Czerwona kapusta
  • 60g Umyte kiełki fasoli
  • 4łyżeczka Prażone ziarna sezamu
  • 2łyżka Sos Nuoc mam
  • 1szt. Sok z cytryny
  • 50g Orzechy nerkowca
  • 4łyżka Świeża kolendra