Krewetki z awokado w werynkach
- Całkowity czas 25 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 10 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
60 g Krewetki
10 g Bisque z homara
1 cl Niesłodzone mleko skondensowane
60 g Rozdrobiona biała ryba
10 g Bułka tarta
0.5 szt. Awokado
0.5 łyżka Świeża kolendra
0.5 łyżka Świeża natka pietruszki
0.5 szt. Cytryna
Sól
Czarny pieprz
Chili w proszku
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
60g Krewetki 10g Bisque z homara 1cl Niesłodzone mleko skondensowane 60g Rozdrobiona biała ryba 10g Bułka tarta 0.5szt. Awokado 0.5łyżka Świeża kolendra 0.5łyżka Świeża natka pietruszki 0.5szt. Cytryna Sól Czarny pieprz Chili w proszku
Etap 2 /5
W osobnej misce wymieszaj rybę, krewetki, mleko, sos bisque, bułkę tartą, sól, czarny pieprz i chilli.
60g Krewetki 10g Bisque z homara 1cl Niesłodzone mleko skondensowane 60g Rozdrobiona biała ryba 10g Bułka tarta Sól Czarny pieprz Chili w proszku
Etap 3 /5
Rozlej do werynek. Przykryj werynki i umieść w Cook4me z 200 ml wody.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Podawaj na ciepło, z awokado pokrojonym w kostkę, sokiem z cytryny i ziołami.
0.5szt. Awokado 0.5łyżka Świeża kolendra 0.5łyżka Świeża natka pietruszki 0.5szt. Cytryna