Papryka nadziewana komosą ryżową
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 szt. Papryki
600 g Komosa ryżowa
150 g Ser feta
4 łyżka Czarne oliwki
4 szt. Suszone pomidory
2 łyżka Natka pietruszki
1 szczypta Sól, pieprz
2 łyżka Oliwa z oliwek
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Wymieszaj komosę ryżową, oliwki, pomidory, fetę, oliwę, pietruszkę, sól i pieprz. Nafaszeruj papryki. Umieść w Cook4Me w 150 ml wody.
Etap 3 /4
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 4 /4
Faszerowane papryki są delikatne. Wyciągnij je ostrożnie i serwuj.