Quiche bez spodu z tuńczykiem
Tefal
Przepis według Tefal

Quiche bez spodu z tuńczykiem

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 57 min.
  • Czas przygotowania
    12 min.
  • Gotowanie
    45 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 650 ml Mleko

  • 4 Jajko

  • 120 g Mąka kukurydziana

  • 160 g Ser Gruyère

  • 4 łyżka Koperek

  • 2 dawka Tuńczyk

  • sól, pieprz

  • 4 łyżka Olej

  • Sałata

Akcesoria

  • Forma do ciasta
    Forma do ciasta

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Ten przepis wymaga pokrywy EXTRA CRISP. Przygotuj składniki.

Etap 2 /4

Wymieszaj dokładnie w misce wszystkie składniki. Wysmaruj cienko formę do ciasta olejem i wlej ciasto.

  • 650ml Mleko
  • 4 Jajko
  • 120g Mąka kukurydziana
  • 160g Ser Gruyère
  • 4łyżka Koperek
  • 2dawka Tuńczyk
  • sól, pieprz
  • 4łyżka Olej
  • Sałata

Etap 3 /4

Włóż formę do Cook4me.

  • Forma do ciasta

Etap 4 /4

Załóż pokrywę Extra Crisp i ustaw program 4 na 45 minut.