Smażona wołowina teriyaki
- Całkowity czas 12 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 2 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
2 łyżka Olej z orzechów ziemnych
900 g Wołowina
2 szt. Papryka chili
90 ml Marynata teriyaki
400 g Pak choy
150 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Dodaj olej.
Etap 3 /6
Podsmaż wołowinę przez 2 minuty.
Etap 4 /6
Dodaj chilli, marynatę, pak choy i wodę. Dobrze wymieszaj, aby połączyć składniki.
Etap 5 /6
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Zagęść mąką kukurydzianą, dopraw do smaku i podawaj! Smacznego!