Szybie spaghetti z serem camembert i z łososiem
Przepis według Magdalena D.T.

Szybie spaghetti z serem camembert i z łososiem

Review 5 stars (average)

5/5 -

  • Całkowity czas 10 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 400 g makaronu spaghetti

  • 100 g sera Camembert

  • 200 g łososia wędzonego na gorąco

  • 100 g oliwek zielonych

  • 900 ml wody

  • 1 pomodor

  • 1 łyżeczka soli

  • pół łyżeczki Vegety

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki. Pokrój ser Camembert, pomidora i łososia. Połam makaron spaghetti na pół.

  • 400g makaronu spaghetti
  • 100g sera Camembert
  • 200g łososia wędzonego na gorąco
  • 1 pomodor

Etap 2 /4

Włóż wszystkie składniki do misy i wymieszaj. Dopraw solą do smaku.

  • 400g makaronu spaghetti
  • 100g sera Camembert
  • 200g łososia wędzonego na gorąco
  • 100g oliwek zielonych
  • 900ml wody
  • 1 pomodor
  • 1 łyżeczka soli
  • pół łyżeczki Vegety

Etap 3 /4

Gotuj pod ciśnieniem.

  • 400g makaronu spaghetti
  • 100g sera Camembert
  • 200g łososia wędzonego na gorąco
  • 100g oliwek zielonych
  • 900ml wody
  • 1 pomodor
  • 1 łyżeczka soli
  • pół łyżeczki Vegety

Etap 4 /4

Po dekompresji wymieszaj danie i wyłącz podgrzewanie, żeby makaron się nie rozgotował.

  • 400g makaronu spaghetti
  • 100g sera Camembert
  • 200g łososia wędzonego na gorąco
  • 100g oliwek zielonych
  • 900ml wody
  • 1 pomodor
  • 1 łyżeczka soli
  • pół łyżeczki Vegety