Szybie spaghetti z serem camembert i z łososiem
- Całkowity czas 10 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
400 g makaronu spaghetti
100 g sera Camembert
200 g łososia wędzonego na gorąco
100 g oliwek zielonych
900 ml wody
1 pomodor
1 łyżeczka soli
pół łyżeczki Vegety
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki. Pokrój ser Camembert, pomidora i łososia. Połam makaron spaghetti na pół.
400g makaronu spaghetti 100g sera Camembert 200g łososia wędzonego na gorąco 1 pomodor
Etap 2 /4
Włóż wszystkie składniki do misy i wymieszaj. Dopraw solą do smaku.
400g makaronu spaghetti 100g sera Camembert 200g łososia wędzonego na gorąco 100g oliwek zielonych 900ml wody 1 pomodor 1 łyżeczka soli pół łyżeczki Vegety
Etap 3 /4
Gotuj pod ciśnieniem.
400g makaronu spaghetti 100g sera Camembert 200g łososia wędzonego na gorąco 100g oliwek zielonych 900ml wody 1 pomodor 1 łyżeczka soli pół łyżeczki Vegety
Etap 4 /4
Po dekompresji wymieszaj danie i wyłącz podgrzewanie, żeby makaron się nie rozgotował.
400g makaronu spaghetti 100g sera Camembert 200g łososia wędzonego na gorąco 100g oliwek zielonych 900ml wody 1 pomodor 1 łyżeczka soli pół łyżeczki Vegety