Szybka korma z wołowiną
- Całkowity czas 10 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
400 g Rumsztyk
1 szt. Cebula
10 g Klarowane masło
60 ml Naturalny jogurt
2 łyżka Kolendra
20 g Mielone migdały
1 łyżeczka Świeżo starty imbir
0.33 łyżeczka Garam masala (mieszanka ziół)
0.33 łyżeczka Mielony cynamon
0.33 łyżeczka Mielone chili
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Obierz i posiekaj cebulę.
Etap 3 /7
Umyj i drobno posiekaj świeżą kolendrę.
Etap 4 /7
Rozdrobnij imbir.
Etap 5 /7
Wymieszaj przyprawy, migdały, jogurt, imbir i chilli. Ustaw po jednej stronie. Włóż masło i cebulę do Cook4me.
Etap 6 /7
Gotuj przez 1 minute. Dodaj mięso. Podsmaż ze wszystkich stron, w razie potrzeby partiami. Dodaj marynatę. Gotuj przez 2 minuty.
Etap 7 /7
Dodaj posiekaną kolendrę i podawaj z ryżem lub chlebem naan.