Tosty francuskie z cukinią i parmezanem
- Całkowity czas 29 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 14 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
50 g Cukinia
15 g Czerstwy chleb
10 g Parmezan
80 ml Mleko
1 szt. Jajko
1 łyżeczka Orzeszki piniowe
Sól
Pieprz
200 ml Woda
Akcesoria
8 glasses support Zestaw 6 werynek
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wymieszaj mleko, jajko, sól i pieprz. Namocz w nich chleb. Dodaj pozostałe składniki. Rozdziel do werynek.
Etap 3 /5
Przykryj werynki pokrywką. Włóż je do Cook4me. Dodaj 200 ml wody.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Podawaj na gorąco lub na zimno z sałatą.