Zupa po chińsku
Tefal
Przepis według Tefal

Zupa po chińsku

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 14 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    4 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 1000 ml Bulion miso lub dashi (lub warzywny)

  • 250 g Tofu

  • 100 g Por

  • 60 g Chińskie suszone uszaki

  • 50 g Chiński makaron jajeczny

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Pokrój uszaki.

Etap 3 /6

Pokrój umytego pora w długie i cienkie słupki.

Etap 4 /6

Włóż wszystkie składniki do Cook4me.

Etap 5 /6

Gotuj.

Etap 6 /6

Podawaj!