Zupa z soczewicą i ziołami
- Całkowity czas 20 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 5 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
200 g Gotowana soczewica
200 g Marchew
0.5 szt. Cebula
80 g Wędzone lub surowe skwarki z boczku
200 g Ziemniaki
600 ml Bulion drobiowy lub warzywny
2 łyżka Trybula
2 łyżka Estragon
2 łyżka Musztarda tradycyjna
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Obierz i pokrój w kostkę marchew.
Etap 3 /7
Obierz i drobno posiekaj cebulę.
Etap 4 /7
Obierz i pokrój w kostkę ziemniaki.
Etap 5 /7
Do Cook4me włóż wszystkie składniki poza ziołami ( trybulą i estragonem ) i musztardą. Nie dodawaj soli.
Etap 6 /7
Gotuj składniki.
Etap 7 /7
Dodaj musztardę i zioła. Wymieszaj i podawaj.