Zupa z soczewicą i ziołami - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Zupa z soczewicą i ziołami

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 20 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 200 g Gotowana soczewica

  • 200 g Marchew

  • 0.5 szt. Cebula

  • 80 g Wędzone lub surowe skwarki z boczku

  • 200 g Ziemniaki

  • 600 ml Bulion drobiowy lub warzywny

  • 2 łyżka Trybula

  • 2 łyżka Estragon

  • 2 łyżka Musztarda tradycyjna

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Obierz i pokrój w kostkę marchew.

Etap 3 /7

Obierz i drobno posiekaj cebulę.

Etap 4 /7

Obierz i pokrój w kostkę ziemniaki.

Etap 5 /7

Do Cook4me włóż wszystkie składniki poza ziołami ( trybulą i estragonem ) i musztardą. Nie dodawaj soli.

Etap 6 /7

Gotuj składniki.

Etap 7 /7

Dodaj musztardę i zioła. Wymieszaj i podawaj.