Faszerowana cielęcina z warzywami
- Całkowity czas 37 min.
- 25 min.Czas przygotowania 
- 12 min.Gotowanie 
- 0 min.Studzenie 
Składniki
2 osób
- 350 g Cielęcina 
- 140 g Brukiew 
- 140 g Topinambur 
- 140 g Pasternak 
- 100 ml Bulion cielęcy 
- 50 g Pieczarki 
- 1 szt. Jajko 
- 1 łyżeczka Koniak 
- 30 g Wątróbka drobiowa 
- Sznurek 
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Umyj i cienko posiekaj grzyby.
Etap 3 /7
Wlej trochę oleju do Cook4Me. Dodaj szalotki i grzyby. Przypraw.
Etap 4 /7
Przypraw. Po 5 minutach dodaj wątróbki. Podsmaż przez 5 min. Wyłącz podsmażanie, zmiksuj z koniakiem i jajkami. Wypełnij staw cielęcy, zwiąż go. Podsmaż.
Etap 5 /7
Dodaj bulion cielęcy i inne warzywa.
Etap 6 /7
Gotuj składniki.
Etap 7 /7
Rozwiąż i podawaj.






