Leczo z musztardowym akcentem
- Całkowity czas 20 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 Wiejskich kiełbas
5 Mniejszych cukinii
5 Papryk
1 łyżka Musztardy
600 ml Pomidorów w puszce
4 Ząbki czosnku
4 Mniejsze cebule
1 łyżka Masła
1 łyżeczka Soli
1 łyżeczka Pieprzu
1 łyżeczka Czubrycy
1 łyżeczka Słodkiej papryki
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki. Wszystkie warzywa dokładnie umyj.
Etap 2 /6
Cebulę obierz i pokrój w kostkę. Rozgrzej łyżkę masła w misie Cook4me. Podsmaż cebulę.
Etap 3 /6
Kiełbasy pokrój na mniejsze kawałki. Dodaj do cebuli i podsmaż.
Etap 4 /6
Cukinię oraz paprykę pokrój w kostkę. Dodaj do cebuli i kiełbasy. Podsmaż do zmniejszenia objętości warzyw.
Etap 5 /6
Dodaj do misy Cook4me wszystkie przyprawy oraz musztardę. Czosnek obierz i przeciśnij przez praskę. Wymieszaj.
Etap 6 /6
Do całości dodaj pomidory i gotuj.