Pudding ryżowy z nektarynkami
- Całkowity czas 22 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 12 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
400 ml Woda
150 ml Smietanka kremówka
100 g Ryż deserowy
1 łyżeczka Ekstrakt waniliowy
40 g Cukier
2 Nektarynki, przekrojone na pół, bez pestki
0.5 łyżeczka Cynamon
Akcesoria
Ruszt 2w1
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Ten przepis wymaga użycia rusztu. Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Dodaj ryż, wanilię, cukier, wodę i śmietankę do misy Cook4me i wymieszaj.
Etap 3 /5
Włóż ruszt z kratką w pozycji górnej i wyłóż na nim nekatrynki.
Etap 4 /5
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 5 /5
Odstaw do lodówki na 2 godziny. Udekoruj ćwiartkami nektarynek i cynamonem.