Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Przepis według Aneta

Risotto warzywne

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 22 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    12 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 330 g Ryż risotto

  • 600 g Mieszanka warzywna

  • 500 ml Bulionu

  • 10 łyżka Oliwy

Czas przygotowania

Etap 1 /2

Na średnim smażeniu, z oliwą podsmażamy ryż, aż będzie szklisty.

  • 330g Ryż risotto
  • 10łyżka Oliwy

Etap 2 /2

Następnie dodajemy mieszankę warzyw oraz bulion i na średnim ciśnieniu gotujemy 8 minut.

  • 600g Mieszanka warzywna
  • 500ml Bulionu

Podobne przepisy

Tefal
Tefal
21 min.

Dyniowe risotto

ratings.4.9

9 Recenzje

Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Dyniowe risotto
Tefal
Tefal
55 min.

Chrupiące risotto

ratings.NaN

Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Chrupiące risotto
Simba
34 min.

Risotto z krewetkami

ratings.NaN

Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Risotto z krewetkami
Tefal
Tefal
17 min.

Risotto z burakami

ratings.4.6

6 Recenzje

Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Risotto z burakami
Tefal
Tefal
16 min.

Risotto z krewetkami i klementynkami

ratings.4.9

4 Recenzje

Risotto warzywne - przepisy Cookeo V3 | Tefal
Risotto z krewetkami i klementynkami