Łosoś w ziołowej panierce z komosą ryżową
- Całkowity czas 40 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 25 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
4 *Salmon fillet
4 łyżka *Fresh parsley
4 łyżka *Fresh dill
8 łyżka *Olive oil
6 łyżka *Breadcrumbs
0.5 *Lemon (zest)
200 g *Quinoa
50 cl *Water
1 *Orange
2 *Spring onion
*Salt and pepper
Akcesoria
Ruszt do Air fry
Czas przygotowania
Etap 1 /8
*Prepare the ingredients.
Etap 2 /8
*In a recipient, combine the parsley, dill, oil, breadcrumbs, salt and pepper.
Etap 3 /8
*Spread the herb mixture over the fillets, pressing lightly.
Etap 4 /8
*Pour the quinoa, water, orange, spring onion, salt and pepper into the bowl. Stir well.
Etap 5 /8
*Fit in the AirFry basket.
Etap 6 /8
*Place the fillets in the basket.
Etap 7 /8
*Steam & crisp cooking.
Etap 8 /8
*Serve immediately.