Żeberka z kapustą kiszoną
Przepis według Monika

Żeberka z kapustą kiszoną

Review 1 star (average)

1/5 -

  • Całkowity czas 41 min.
  • Czas przygotowania
    3 min.
  • Gotowanie
    38 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 500 g Żeberka

  • 250 g Kiszona kapusta

  • 20 g Cebula

  • 2 szczypta Sól

  • 2 szczypta Pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Żeberka przyprawić solą i pieprzem

  • 500g Żeberka
  • 2szczypta Sól
  • 2szczypta Pieprz

Etap 2 /4

Podsmażyć cebulę

  • 20g Cebula

Etap 3 /4

Dołożyć żeberka do garnka

  • 500g Żeberka

Etap 4 /4

Żeberka przykryć warstwą kiszonej kapusty

  • 250g Kiszona kapusta
  • 2szczypta Sól
  • 2szczypta Pieprz