Bretoński przecier jabłkowy - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Bretoński przecier jabłkowy

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 15 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    5 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 480 g Jabłka

  • 70 g Cukier

  • 140 ml Cydr

  • 4 łyżka Bretońskie słone masło karmelowe (z puszki)

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Przygotuj składniki.

  • 480g Jabłka
  • 70g Cukier
  • 140ml Cydr
  • 4łyżka Bretońskie słone masło karmelowe (z puszki)

Etap 2 /4

Włóż pokrojone jabłka do Cook4Me z cydrem i cukrem.

  • 480g Jabłka
  • 70g Cukier
  • 140ml Cydr

Etap 3 /4

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 4 /4

Podawaj z bretońskim sosem karmelowym.

  • 4łyżka Bretońskie słone masło karmelowe (z puszki)