Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Brukselka z truflową nutą

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 17 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    7 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 800 g Brukselka

  • 4 łyżka Oliwa z oliwek

  • 3 Cebula dymka

  • 2 Limonka

  • 4 łyżka Szczypiorek

  • 2 łyżka Orzech piniowy

  • 3 łyżka Żurawina

  • 2 łyżka Olej truflowy

  • 40 g Parmezan

  • Sól, pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki. Posiekaj dymkę.

  • 4łyżka Szczypiorek

Etap 2 /5

Wlej olej do Cook4me. Dodaj brukselkę, dymkę, skórkę z limonki, sól i pieprz.

  • 800g Brukselka
  • 4łyżka Oliwa z oliwek
  • 3 Cebula dymka
  • 2 Limonka
  • Sól, pieprz

Etap 3 /5

Smaż przez 4 minuty, następnie dodaj sok z limonki i poczekaj, aż odparuje.

  • 2 Limonka

Etap 4 /5

Gotowanie pod ciśnieniem.

Etap 5 /5

Podawaj na gorąco z oliwą truflową i resztą składników.

  • 2łyżka Orzech piniowy
  • 3łyżka Żurawina
  • 2łyżka Olej truflowy
  • 40g Parmezan

Podobne przepisy

Bartolomeo
40 min.

Kremowe puree z nutą trufli i chrustem ze skórki ziemniaczanej

ratings.NaN

Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
Kremowe puree z nutą trufli i chrustem ze skórki ziemniaczanej
Bartolomeo
10 godz. 30 min.

Szybka potrawka z kurczaka z nutą orientu

Review 2 stars (average)

2 Recenzje

Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
Szybka potrawka z kurczaka z nutą orientu
Magdalena D.T.
22 min.

Risotto łososiowe z nutą mięty

Review 5 stars (average)

2 Recenzje

Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
Risotto łososiowe z nutą mięty
DZIAD
1 godz. 25 min.

OBIAD U DZIADA - Bitki z karkówki w jarzynach z miodową nutą

ratings.4.8

4 Recenzje

Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
OBIAD U DZIADA - Bitki z karkówki w jarzynach z miodową nutą
Tefal
Tefal
4 godz.

Rosół z kaczki z pierożkami na azjatycką nutę

ratings.NaN

Brukselka z truflową nutą - przepisy Cook4Me | Tefal
Rosół z kaczki z pierożkami na azjatycką nutę