Dorsz panierowany z komosą ryżową
- Całkowity czas 26 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 11 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
400 g Komosa ryżowa
1 Bulion warzywny
3 Szalotka
2 Marchew
500 ml Woda
1 łyżka Olej
4 Dorsz
4 łyżka Bułka tarta
2 łyżka Tarty ser
1 łyżka Pietruszka
Sól
Pieprz
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Ten przepis wymaga pokrywy Extra Crisp. Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wlej wodę i komosę ryżową do misy. Dopraw solą i pieprzem.
Etap 3 /5
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 4 /5
Dodaj olej i wymieszaj. Połóż dorsza na komosie ryżowej. Posyp bułką tartą, serem i natką pietruszki. Wlej trochę oleju na rybę.
Etap 5 /5
Załóż pokrywkę Extra Crisp i ustaw ją w trybie ręcznym na 9 minut w temperaturze 200°C.