Ekspresowy hotpot
- Całkowity czas 14 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
500 g Biała fasola
2 Udko kacze w conficie
2 Kiełbasa Montbelliard
400 g Polędwica wieprzowa
200 g Wieprzowina
1 Cebula
1 Bukiet garni
2 Czosnek
4 łyżka Przecier pomidorowy
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
500g Biała fasola 2 Udko kacze w conficie 2 Kiełbasa Montbelliard 400g Polędwica wieprzowa 200g Wieprzowina 1 Cebula 1 Bukiet garni 2 Czosnek 4łyżka Przecier pomidorowy
Etap 2 /7
Pokrój cebulę.
1 Cebula
Etap 3 /7
Włóż confit z kaczych udek do misy na roztopionym tłuszczu.
2 Udko kacze w conficie
Etap 4 /7
Wyciągnij udka. Dodaj kiełbasę i polędwicę. Przyrumień mięso. Dodaj cebulę i delikatnie podsmaż.
2 Kiełbasa Montbelliard 1 Cebula
Etap 5 /7
Włóż wszystkie składniki do misy. Dodaj 150 ml wody. Wymieszaj.
500g Biała fasola 2 Udko kacze w conficie 2 Kiełbasa Montbelliard 400g Polędwica wieprzowa 200g Wieprzowina 1 Cebula 1 Bukiet garni 2 Czosnek 4łyżka Przecier pomidorowy
Etap 6 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 7 /7
Serwuj i ciesz się znakomitym daniem!