Ekspresowy hotpot - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Ekspresowy hotpot

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 14 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    4 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 500 g Biała fasola

  • 2 Udko kacze w conficie

  • 2 Kiełbasa Montbelliard

  • 400 g Polędwica wieprzowa

  • 200 g Wieprzowina

  • 1 Cebula

  • 1 Bukiet garni

  • 2 Czosnek

  • 4 łyżka Przecier pomidorowy

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

  • 500g Biała fasola
  • 2 Udko kacze w conficie
  • 2 Kiełbasa Montbelliard
  • 400g Polędwica wieprzowa
  • 200g Wieprzowina
  • 1 Cebula
  • 1 Bukiet garni
  • 2 Czosnek
  • 4łyżka Przecier pomidorowy

Etap 2 /7

Pokrój cebulę.

  • 1 Cebula

Etap 3 /7

Włóż confit z kaczych udek do misy na roztopionym tłuszczu.

  • 2 Udko kacze w conficie

Etap 4 /7

Wyciągnij udka. Dodaj kiełbasę i polędwicę. Przyrumień mięso. Dodaj cebulę i delikatnie podsmaż.

  • 2 Kiełbasa Montbelliard
  • 1 Cebula

Etap 5 /7

Włóż wszystkie składniki do misy. Dodaj 150 ml wody. Wymieszaj.

  • 500g Biała fasola
  • 2 Udko kacze w conficie
  • 2 Kiełbasa Montbelliard
  • 400g Polędwica wieprzowa
  • 200g Wieprzowina
  • 1 Cebula
  • 1 Bukiet garni
  • 2 Czosnek
  • 4łyżka Przecier pomidorowy

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

Serwuj i ciesz się znakomitym daniem!