Frytki z batatów z parmezanem i granatem
- Całkowity czas 38 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 33 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
2 Bataty
1 łyżka Oliwy
1 łyżka Skrobi ziemniaczanej
1 łyżeczka Przyprawy do ziemniaków
2 łyżka Ziaren granatu
1 łyżka Parmezanu
Świeży tymianek
Akcesoria
Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Bataty obierz i pokrój w słupki jak na frytki. Połącz bataty z przyprawą do ziemniaków, oliwą oraz skrobią. Wrzuć do Cook4me.
Etap 3 /4
Bataty piecz z pomocą nakładki Extra Crisp w 3 trybie automatycznym przez 33 minuty. W połowie pieczenia wymieszaj całość.
Etap 4 /4
Podaj z parmezanem, grantem i świeżym tymiankiem.