Gnocchi z pieczarkami i szynką - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Gnocchi z pieczarkami i szynką

ratings.4.3

4.3/5 -

  • Całkowity czas 13 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    3 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 270 g Świeże gnocchi

  • 150 g Krojone pieczarki

  • 0.5 szt. Cebula

  • 100 g Zielona fasolka szparagowa

  • 15 g Masło

  • 1 łyżka Olej roślinny

  • 150 g Przecier pomidorowy

  • 3 szt. Plastry białej szynki

  • 80 ml Woda

  • Sól, pieprz

Czas przygotowania

Etap 1 /7

Przygotuj składniki.

Etap 2 /7

Pokrój cebulę.

  • 0.5szt. Cebula

Etap 3 /7

Wlej do Cook4Me oliwę.

  • 1łyżka Olej roślinny

Etap 4 /7

Zrumień cebulę. Dodaj pieczarki i fasolkę. Podgrzewaj przez 3 min.

  • 150g Krojone pieczarki
  • 0.5szt. Cebula
  • 100g Zielona fasolka szparagowa

Etap 5 /7

Dodaj gnocchi, wodę, masło, przecier pomidorowy, sól i pieprz.

  • 270g Świeże gnocchi
  • 15g Masło
  • 150g Przecier pomidorowy
  • 80ml Woda
  • Sól, pieprz

Etap 6 /7

Gotuj pod ciśnieniem.

Etap 7 /7

Dodaj szynkę i podawaj.

  • 3szt. Plastry białej szynki