Gnocchi z pieczarkami i szynką
- Całkowity czas 13 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 3 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
270 g Świeże gnocchi
150 g Krojone pieczarki
0.5 szt. Cebula
100 g Zielona fasolka szparagowa
15 g Masło
1 łyżka Olej roślinny
150 g Przecier pomidorowy
3 szt. Plastry białej szynki
80 ml Woda
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Pokrój cebulę.
0.5szt. Cebula
Etap 3 /7
Wlej do Cook4Me oliwę.
1łyżka Olej roślinny
Etap 4 /7
Zrumień cebulę. Dodaj pieczarki i fasolkę. Podgrzewaj przez 3 min.
150g Krojone pieczarki 0.5szt. Cebula 100g Zielona fasolka szparagowa
Etap 5 /7
Dodaj gnocchi, wodę, masło, przecier pomidorowy, sól i pieprz.
270g Świeże gnocchi 15g Masło 150g Przecier pomidorowy 80ml Woda Sól, pieprz
Etap 6 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 7 /7
Dodaj szynkę i podawaj.
3szt. Plastry białej szynki