Gulasz z kaczki po landyjsku - przepisy Cook4Me | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Gulasz z kaczki po landyjsku

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 22 min.
  • Czas przygotowania
    15 min.
  • Gotowanie
    7 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 4 szt. Kacze udka w zalewie

  • 200 g Wędzona kiełbasa

  • 1 szt. Cebula

  • 150 g Marchewki

  • 300 g Ziemniaki

  • 200 g Mała rzepa

  • 300 g Gotowana fasola

  • 2 łyżka Pietruszka

  • 1 łyżeczka Bukiet ziołowy

  • 600 ml Woda

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

Etap 2 /6

Obierz i pokrój marchew na 4-5 cm kawałki.

  • 150g Marchewki

Etap 3 /6

Umyj i posiekaj natkę pietruszki.

  • 2łyżka Pietruszka

Etap 4 /6

Do Cook4Me włóż warzywa, następnie kiełbaski, fasolę i bukiet ziołowy. Dodaj wodę. Przypraw. Połóż udka na wierzchu.

  • 4szt. Kacze udka w zalewie
  • 200g Wędzona kiełbasa
  • 1szt. Cebula
  • 150g Marchewki
  • 300g Ziemniaki
  • 200g Mała rzepa
  • 300g Gotowana fasola
  • 1łyżeczka Bukiet ziołowy
  • 600ml Woda

Etap 5 /6

Gotuj składniki.

Etap 6 /6

Usuń kości. Sos pieczeniowy dopraw pietruszką. Podawaj wszystko razem.

  • 2łyżka Pietruszka