Gulasz z królika i kiełbasy chorizo
- Całkowity czas 45 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 30 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
6 szt. Udka królicze
6 szt. Boczek
90 g Kiełbasa Chorizo
1.5 szt. Cebula
450 g Ciecierzyca
6 szt. Marchew
450 g Pomidory
3 szt. Czosnek
6 szt. Liście laurowe
Sól, pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Obierz i pokrój marchew na kawałki.
Etap 3 /10
Obierz i pokrój cebulę na ćwiartki.
Etap 4 /10
Obierz i posiekaj drobno czosnek.
Etap 5 /10
Włóż boczek do Cook4me.
Etap 6 /10
Przyrumień boczek, a następnie dodaj chorizo. Dodaj warzywa.
Etap 7 /10
Połóż na nie udka królika. Przypraw.
Etap 8 /10
Dodaj liść laurowy i wlej wodę do połowy wysokości garnka.
Etap 9 /10
Gotuj w Cook4me.
Etap 10 /10
Podawaj.