Kapusta z grzybami
- Całkowity czas 25 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1 kg Kapusta kiszona
3 szt. Cebula
2 szt. Suszone grzyby
1 szczypta Sól, pieprz
3 szt. Liść laurowy
3 szt. Ziele angielskie
1 łyżka Olej
300 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Pokrój cebulę.
3szt. Cebula
Etap 3 /10
Namocz grzyby w ciepłej wodzie.
2szt. Suszone grzyby
Etap 4 /10
Wlej łyżkę oleju.
1łyżka Olej
Etap 5 /10
Dodaj pokrojoną cebulę.
3szt. Cebula
Etap 6 /10
Podsmaż, aż cebula się zeszkli.
Etap 7 /10
Dodaj kapustę i namoczone grzyby wraz z wodą.
1kg Kapusta kiszona 2szt. Suszone grzyby
Etap 8 /10
Dodaj wodę i przyprawy.
1szczypta Sól, pieprz 3szt. Liść laurowy 3szt. Ziele angielskie 300ml Woda
Etap 9 /10
Gotuj składniki.
Etap 10 /10
Smacznego!