Kapusta z grzybami
- Całkowity czas 25 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1 kg Kapusta kiszona
3 szt. Cebula
2 szt. Suszone grzyby
1 szczypta Sól, pieprz
3 szt. Liść laurowy
3 szt. Ziele angielskie
1 łyżka Olej
300 ml Woda
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Pokrój cebulę.
Etap 3 /10
Namocz grzyby w ciepłej wodzie.
Etap 4 /10
Wlej łyżkę oleju.
Etap 5 /10
Dodaj pokrojoną cebulę.
Etap 6 /10
Podsmaż, aż cebula się zeszkli.
Etap 7 /10
Dodaj kapustę i namoczone grzyby wraz z wodą.
Etap 8 /10
Dodaj wodę i przyprawy.
Etap 9 /10
Gotuj składniki.
Etap 10 /10
Smacznego!