Młoda kapusta z koperkiem i pomidorami
- Całkowity czas 28 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 13 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
3 osób
1 Głowka kapusty
1 łyżeczka Koncentratu pomidorowego
0.5 łyżeczka Soli
1 szczypta Pieprzu
1 Cebula
2 Pęczek koperku
1 łyżeczka Mąki
1 c Wody
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Posiekaną kapustę oraz cebulę włóż do urządzenia. Wlej szklankę wody, posól i wsyp pieprz. Gotuj.
Etap 2 /3
Posiekany koperek dorzuć do kapusty, dodaj koncentrat. Odlej trochę wody z kapusty do szklanki, dodaj do niej mąkę i wymieszaj, aby nie było grudek. Potem dodaj do kapusty. Wymieszaj.
Etap 3 /3
Smacznego ;)