Makaron z rzeżuchą i oliwkami
- Całkowity czas 26 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 6 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
500 g Pełnoziarnisty makaron
300 g Rzeżucha
1.5 szt. Cebule
450 g Rzepa
100 g Zielone oliwki
2 łyżka Oliwa z oliwek
1.1 l Warzywny bulion
1 szczypta Sól, pieprz
6 łyżka Tarty parmezan
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej olej do Cook4Me.
Etap 3 /6
Podsmaż cebulę. Dodaj warzywa. Dobrze wymieszaj.
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki. Dopraw solą i pieprzem w razie konieczności. Wymieszaj.
Etap 5 /6
Gotuj składniki.
Etap 6 /6
Posyp parmezanem (lub innym tartym serem). Podawaj.