Mini cynamonki z ciasta francuskiego
- Całkowity czas 30 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
1 łyżeczka Cynamon mielony
50 g Miękkie masło niesolone
3 łyżka Brązowy cukier drobny
1 Arkusz ciasta francuskiego
Olej roślinny
Akcesoria
Ruszt 2w1 Extra Crisp
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Ten przepis wymaga użycia pokrywy Extra Crisp oraz rusztu 2w1. Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Wymieszaj cynamon, brązowy cukier i masło w małej misce. Wlej mieszankę na ciasto. Zwiń. Pokrój na plastry.
Etap 3 /4
Dobrze natłuść ruszt. Umieść roladki na ruszcie na kratce w górnym położeniu, nie nakładając ich na siebie.
Etap 4 /4
Wyłącz Cook4Me. Nałóż pokrywę Extra Crisp i ustaw tryb ręczny na 200°C na 15 minut.