Pasta hummus z pieczonej czerwonej papryki
- Całkowity czas 11 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 1 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
350 g Ciecierzyca z puszki
70 ml Woda z ciecierzycy
175 g Pieczona papryka
1.5 łyżeczka Wędzona papryka
0.5 łyżeczka Sól
5 łyżka Oliwa z oliwek
3 łyżka Ocet sherry
1 goździk Czosnek
Akcesoria
Butelka 700 mL Butelka 400 mL
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
Umieść wszystkie składniki w urządzeniu, zaczynając od ciecierzycy.
Etap 3 /4
Przykręć ostrza do butelki i zamocuj ją na podstawie. Zmiksuj!
Etap 4 /4
Podawaj od razu.