Pieczeń wołowa w sosie musztardowym
- Całkowity czas 30 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 20 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1 kg Pieczeń wołowa
150 ml Białe wytrawne wino
3 łyżka Musztarda
150 g Cebula
1 łyżka Olej roślinny
1 szt. Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Wlej do Cook4Me oliwę.
1łyżka Olej roślinny
Etap 3 /6
Podsmaż pieczeń i cebulę.
1kg Pieczeń wołowa 150g Cebula
Etap 4 /6
Dodaj pozostałe składniki oprócz musztardy.
150ml Białe wytrawne wino 1szt. Sól i pieprz
Etap 5 /6
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 6 /6
Dodaj musztardę, dopraw do smaku i podawaj!
3łyżka Musztarda 1szt. Sól i pieprz