Słodko-słona opiekana kanapka z serem brie i jabłkiem
- Całkowity czas 14 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 sztuki
4 Plaster/kromka Razowy chleb kanapkowy
25 g Masło
0.5 Jabłko
4 Plaster/kromka Ser brie
2 Suszone zioła
Kwiat soli morskiej
Pieprz
Akcesoria
Płyta do kanapek (muszelki)
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Rozłóż kromki chleba kanapkowego, a następnie nasącz je roztopionym masłem.
Etap 2 /6
Ułóż plasterki jabłka na połowie kromek. Na każdej kanapce połóż dwa plasterki sera brie na plasterkach jabłka. Posyp suszonymi ziołami, solą i pieprzem.
Etap 3 /6
Przykryj kromkami nasączonymi masłem.
Etap 4 /6
Rozgrzej urządzenie.
Etap 5 /6
Umieść kanapki w urządzeniu.
Etap 6 /6
Natychmiast podawaj.