Schab duszony
Tefal
Przepis według Tefal

Schab duszony

ratings.4.8

4.8/5 -

  • Całkowity czas 1 godz.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    50 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

6 osób

  • 1 kg Schab bez kości

  • 1 porcje Przyprawa do wieprzowiny

  • 4 szt. Ziele angielskie

  • 1 szt. Liść laurowy

  • 2 szt. Cebula

  • 6 szt. Ząbki czosnku

  • 350 ml Woda

  • 1 łyżka Olej

Czas przygotowania

Etap 1 /10

Przygotuj składniki.

Etap 2 /10

Schab opłucz, osusz ręcznikiem papierowym, natrzyj przyprawami i schowaj do lodówki najlepiej na całą noc.

Etap 3 /10

Pokrój cebulę oraz czosnek.

Etap 4 /10

Wlej olej do Cook4me.

  • 1łyżka Olej

Etap 5 /10

Smaż schab z każdej strony, aż do zarumienienia.

  • 1kg Schab bez kości

Etap 6 /10

Dodaj ziele angielskie, liść laurowy, pokrojoną cebulę i czosnek.

  • 4szt. Ziele angielskie
  • 1szt. Liść laurowy
  • 2szt. Cebula
  • 6szt. Ząbki czosnku

Etap 7 /10

Smaż do zarumienienia cebuli.

Etap 8 /10

Wlej wodę.

  • 350ml Woda

Etap 9 /10

Gotuj składniki.

Etap 10 /10

Smacznego!