Schab duszony
- Całkowity czas 1 godz.
- 10 min.
Czas przygotowania - 50 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
6 osób
1 kg Schab bez kości
1 porcje Przyprawa do wieprzowiny
4 szt. Ziele angielskie
1 szt. Liść laurowy
2 szt. Cebula
6 szt. Ząbki czosnku
350 ml Woda
1 łyżka Olej
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki.
Etap 2 /10
Schab opłucz, osusz ręcznikiem papierowym, natrzyj przyprawami i schowaj do lodówki najlepiej na całą noc.
Etap 3 /10
Pokrój cebulę oraz czosnek.
Etap 4 /10
Wlej olej do Cook4me.
Etap 5 /10
Smaż schab z każdej strony, aż do zarumienienia.
Etap 6 /10
Dodaj ziele angielskie, liść laurowy, pokrojoną cebulę i czosnek.
Etap 7 /10
Smaż do zarumienienia cebuli.
Etap 8 /10
Wlej wodę.
Etap 9 /10
Gotuj składniki.
Etap 10 /10
Smacznego!