Sok z arbuza, pomarańczy, imbiru i kurkumy
Tefal
Przepis według Tefal

Sok z arbuza, pomarańczy, imbiru i kurkumy

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 10 min.
  • Czas przygotowania
    10 min.
  • Gotowanie
    0 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 500 ml świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy

  • 500 g arbuz pokrojony w kostkę

  • 20 g obrany korzeń imbiru

  • 1 łyżeczka mielona kurkuma

Czas przygotowania

Etap 1 /4

Włóż wszystkie składniki do blendera.

  • 500ml świeżo wyciśnięty sok z pomarańczy
  • 500g arbuz pokrojony w kostkę
  • 20g obrany korzeń imbiru
  • 1łyżeczka mielona kurkuma

Etap 2 /4

Ustaw wskazany program na dwie minuty i uruchom go.

Etap 3 /4

Przelej sok przez sito.

Etap 4 /4

Podawaj świeży.