Tagliatelle z tuńczykiem i pomidorami
- Całkowity czas 9 min.
- 5 min.
Czas przygotowania - 4 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
350 g Makaron tagliatelle
200 g Tuńczyk żółtopłetwy
400 g Pomidory (z puszki)
200 g Krojone pieczarki
2 łyżeczka Zioła prowansalskie
300 ml Woda lub bulion
1 szczypta Sól, pieprz
2 łyżeczka Posiekane kapary (fakultatywnie)
2 łyżka Czarne oliwki bez pestek (fakultatywnie)
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Przygotuj składniki.
Etap 2 /4
W Cook4me wymieszaj bulion i rozdrobnione pomidory. Dodaj pozostałe składniki.
Etap 3 /4
Gotuj.
Etap 4 /4
Wymieszaj i podawaj.