Udziec jagnięcy w ziołowej panierce - przepisy Easy Fry Mega | Tefal
Tefal
Przepis według Tefal

Udziec jagnięcy w ziołowej panierce

ratings.0

- /5 -

  • Całkowity czas 2 godz.
  • Czas przygotowania
    20 min.
  • Gotowanie
    1 godz. 40 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

8 osób

  • 1.6 Noga jagnięca

  • 70 g Bułka tarta

  • 7 g Sól

  • 2 łyżka Oregano

  • 2 łyżka Tymianek

  • 60 ml Oliwa z oliwek

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj kruszonkę. Wymieszaj wszystkie składniki w naczyniu i odstaw.

  • 70g Bułka tarta
  • 7g Sól
  • 2łyżka Oregano
  • 2łyżka Tymianek
  • 60ml Oliwa z oliwek

Etap 2 /5

Umieść nogę jagnięcą bez kruszonki w urządzeniu wyposażonym w płytę. Rozpocznij proces gotowania.

Etap 3 /5

Wyjmij nogę, a następnie rozprowadź kruszonkę na wierzchu nogi, mocno dociskając.

Etap 4 /5

Włóż nogę z powrotem do urządzenia. Zrestartuj proces gotowania.

Etap 5 /5

Ciesz się smakiem od razu!