Wędzona wołowina z fasolą
Tefal
Przepis według Tefal

Wędzona wołowina z fasolą

ratings.0

-/5 -

  • Całkowity czas 25 min.
  • Czas przygotowania
    5 min.
  • Gotowanie
    20 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

2 osób

  • 50 g Chorizo

  • 250 g Stek wołowy

  • 100 g Cebula

  • 50 g Seler

  • 1 łyżeczka Sos chipotle

  • 175 g Passata pomidorowa

  • 1 łyżeczka Cukier brązowy

  • 50 g Mrożona kukurydza

  • 200 g Fasola cannellini

Czas przygotowania

Etap 1 /5

Przygotuj składniki.

  • 50g Chorizo
  • 250g Stek wołowy
  • 100g Cebula
  • 50g Seler
  • 1łyżeczka Sos chipotle
  • 175g Passata pomidorowa
  • 1łyżeczka Cukier brązowy
  • 50g Mrożona kukurydza
  • 200g Fasola cannellini

Etap 2 /5

Lekko przyrumień chorizo. Dodaj wołowinę i cebulę (w razie potrzeby partiami) do zarumienienia.

  • 50g Chorizo
  • 250g Stek wołowy
  • 100g Cebula

Etap 3 /5

Dodaj pozostałe składniki. Dobrze wymieszaj, aby połączyć składniki.

  • 50g Seler
  • 1łyżeczka Sos chipotle
  • 175g Passata pomidorowa
  • 1łyżeczka Cukier brązowy
  • 50g Mrożona kukurydza
  • 200g Fasola cannellini

Etap 4 /5

Gotuj w Cook4me.

Etap 5 /5

Podaj danie i ciesz się znakomitym obiadem!