Wołowina z ziołami po persku
Tefal
Przepis według Tefal

Wołowina z ziołami po persku

Review 4 stars (average)

4/5 -

  • Całkowity czas 1 godz.
  • Czas przygotowania
    30 min.
  • Gotowanie
    30 min.
  • Studzenie
    0 min.

Składniki

4 osób

  • 600 g Obsmażona wołowina

  • 250 g Sucha fasola czerwona

  • 1 Cebula

  • 100 g Świeży szpinak

  • 2 Natka pietruszki

  • 1 Świeża kolendra

  • 2 Cytryna

  • 2 łyżeczka Mielona kurkuma

  • 350 ml Woda

  • 2 łyżka Olej roślinny

Czas przygotowania

Etap 1 /6

Przygotuj składniki.

  • 600g Obsmażona wołowina
  • 250g Sucha fasola czerwona
  • 1 Cebula
  • 100g Świeży szpinak
  • 2 Natka pietruszki
  • 1 Świeża kolendra
  • 2 Cytryna
  • 2łyżeczka Mielona kurkuma
  • 350ml Woda
  • 2łyżka Olej roślinny

Etap 2 /6

Wlej olej do Cook4me.

  • 2łyżka Olej roślinny

Etap 3 /6

Dodaj cebulę i smaż, aż stanie się przezroczysta. Dodaj kurkumę. Wymieszaj i gotuj.

  • 1 Cebula
  • 2łyżeczka Mielona kurkuma

Etap 4 /6

Dodaj pozostałe składniki. Dopraw solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.

  • 600g Obsmażona wołowina
  • 250g Sucha fasola czerwona
  • 100g Świeży szpinak
  • 2 Natka pietruszki
  • 1 Świeża kolendra
  • 2 Cytryna
  • 350ml Woda

Etap 5 /6

Gotuj składniki.

Etap 6 /6

Podawaj z ryżem.