Włoski pasztet cielęcy
- Całkowity czas 17 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 7 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
280 g Filet cielęcy
60 g Schab (lub boczek)
4 szt. Włoska szynka
40 g Ser pecorino z pieprzem
0.66 szt. Cytryna
1 szt. Czosnek
30 g Czerstwy chleb
2 łyżka Natka pietruszki
Sól
Pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /5
Przygotuj składniki.
Etap 2 /5
Wyłóż werynki połową porcji szynki. Pokrój pozostałą szynkę wraz z cielęciną i wieprzowiną.
Etap 3 /5
Wymieszaj z pozostałymi składnikami. Rozdziel do kamionkowych foremek. Zakryj. Umieść w Cook4me z 250 ml wody.
Etap 4 /5
Gotuj w Cook4me.
Etap 5 /5
Serwuj na ciepło lub zimno.