Zielone curry z rybą
- Całkowity czas 15 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
500 g Filety rybne
250 ml Krem kokosowy
400 ml Mleko kokosowe
100 g Fasolka szparagowa
280 g Kiełki bambusa z puszki
200 g Brokuły
3 łyżka Pasta curry
1 łyżka Tajska bazylia
Czas przygotowania
Etap 1 /6
Przygotuj składniki.
Etap 2 /6
Umyj i pokrój zieloną fasolkę szparagową na trzy części.
Etap 3 /6
Umyj i drobno posiekaj bazylię.
Etap 4 /6
Wlej śmietanę i mleczko kokosowe do Cook4me.
Etap 5 /6
Podgrzewaj, a następnie dodaj pastę curry. Wsyp różyczki brokułów. Po 4 minutach dodaj pozostałe warzywa i rybę. Gotuj.
Etap 6 /6
Dopraw do smaku. Dodaj posiekaną bazylię. Podawaj od razu.