Potrawka z duszonej dyni piżmowej i chorizo
- Całkowity czas 14 min.
- 14 min.
Czas przygotowania - 0 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
3 osób
1 kg Dyni piżmowej
500 g Chorizo
1 Cebula czerwona
1 Puszka pomidorów
1 łyżeczka Soli
0.5 łyżeczka Papryki słodkiej
Czas przygotowania
Etap 1 /3
Chorizo kroimy w plastry 1 cm, dynię w grubą kostkę, a cebulę w pióra. W Cook4me rozpoczynamy smażenie. Do nagrzanej misy wrzucamy najpierw chorizo, po 4 minutach cebulę i smażymy kolejne 4 minuty.
Etap 2 /3
Po zakończeniu smażenia dodajemy dynię, sól i słodką paprykę, mieszamy. Gotujemy pod ciśnieniem przez 5 minut.
Etap 3 /3
Potrawkę serwujemy z grzankami.