Werynki z tuńczykiem i estragonem
- Całkowity czas 35 min.
- 20 min.
Czas przygotowania - 15 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
4 osób
350 g Filet z tuńczyka
2 łyżka Musztarda z ziarnami gorczycy
2 łyżka Estragon
2 Małe szalotki
2 Jajka
Sól, pieprz
Akcesoria
Zestaw 8 słoiczków
Czas przygotowania
Etap 1 /4
Umieść w malakserze kawałki tuńczyka, musztardę z ziarnami gorczycy, estragon, szalotki oraz jajka. Dopraw solą i pieprzem. Zmiksuj do uzyskania gładkiej masy.
Etap 2 /4
Rozłóż masę równomiernie do słoiczków.
Etap 3 /4
Umieść słoiczki bez pokrywek w urządzeniu na płycie. Rozpocznij proces gotowania.
Etap 4 /4
Odstaw do ostygnięcia.