Ekspresowa korma z kurczaka z chrupiącym ryżem
- Całkowity czas 19 min.
- 10 min.
Czas przygotowania - 9 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
100 g Ryż Arborio
250 g Pierś kurczaka
175 g Sos korma
15 cl Woda
0.5 Bulion drobiowy
15 g Mielone migdały
2 łyżka Posiekana kolendra
Czas przygotowania
Etap 1 /7
Przygotuj składniki.
Etap 2 /7
Umieść składniki w misce.
Etap 3 /7
Załóż zabezpieczenie ciśnienia.
Etap 4 /7
Gotuj pod ciśnieniem.
Etap 5 /7
Usuń zabezpieczenie ciśnienia.
Etap 6 /7
Rozprowadź migdały. Manualne smażenie na powietrzu.
Etap 7 /7
Pozostaw kurczaka korma na 5 minut do odpoczynku. Posyp świeżą kolendrą.