Grillowana ryba z fasolką szparagową i pomidorami
- Całkowity czas 22 min.
- 15 min.
Czas przygotowania - 7 min.
Gotowanie - 0 min.
Studzenie
Składniki
2 osób
250 g Fasolka szparagowa
400 g Pomidor koktajlowy
5 cl Woda
250 g Dorsz
2 łyżka Oliwa z oliwek
1 łyżeczka Przyprawy włoskie
0.5 łyżeczka Czosnek w proszku
Sól i pieprz
Czas przygotowania
Etap 1 /10
Przygotuj składniki
Etap 2 /10
Umieść fasolkę szparagową, pomidory i wodę w misce. Dopraw solą i pieprzem. Dobrze wymieszaj.
Etap 3 /10
Umieść kosz Airfry.
Etap 4 /10
Dopraw dorsza oliwą z oliwek, czosnkiem, przyprawami, solą i pieprzem.
Etap 5 /10
Połóż dorsza w koszu.
Etap 6 /10
Zamontuj osłonę ciśnieniową.
Etap 7 /10
Gotowanie pod ciśnieniem.
Etap 8 /10
Usuń osłonę ciśnieniową.
Etap 9 /10
Manualne gotowanie Air Fryer.
Etap 10 /10
Smacznego.